До 20 февруари т. г. се подават офертите в обществената поръчка за

...
До 20 февруари т. г. се подават офертите в обществената поръчка за
Коментари Харесай

АПИ събира оферти за проектиране и укрепване на участъка от пътя Копривщица - Стрелча, пропаднал от наводненията

До 20 февруари т. година се подават офертите в обществената поръчка за осъществяване на проучвателно-проектантски работи и осъществяване на трайни, възстановителни и укрепителни действия на републикански път III-606 (I-6) - Копривщица – Пазарджик /при км 21+300/ в Софийска област. Третокласният път обезпечава връзката на Подбалканския път I-6 с област Пазарджик и е съществена връзка за жителите на Копривщица с Пазарджишка и Пловдивска област. Участъкът от път III-606 Копривщица - Стрелча, злепоставен от проливните дъждове и наводненията през септември м. година, е при 21-ви км от трасето.

Засегнати са пътният откос и част от пътното платно, което постанова да бъдат подхванати укрепително-възстановителни работи на близо 30 метра от платното.

Прогнозната стойност на публичната поръчка е 347 000 лева без Данък добавена стойност. Срокът за осъществяване на проектантските работи е 60 календарни дни и стартира от датата на сключването на контракта. Той включва единствено времето за планиране и е разграничен в два междинни стадия. Срокът за осъществяване на укрепителните действия е 60 дни.

До подсилване на пътния сектор придвижването в правата при 21-ви км от път III-606 Копривщица - Стрелча се прави в една лента. Трасето е обезопасено и сигнализирано с бализи. Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР